ua en ru

Зеленський привітав українців з Новим роком

Зеленський привітав українців з Новим роком Фото: Володимир Зеленський (РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Новим 2021 роком. Він побажав жителям України бути здоровими та щасливими.

Про це він заявив у своєму новорічному відеозверненні.

Нагадаємо, у торішньому привітанні Володимир Зеленський порушив традицію і привітав українців з новорічними святами не один. Разом з президентом у записі брали участь зірки шоу-бізнесу, спорту та політики.

У своєму новорічному зверненні Зеленський закликав зробити взаємоповагу заради майбутнього України національною ідеєю.

"В нашій історії багато епізодів, які нас об'єднують. І ми навчилися бути єдиною країною епізодично. У новому році нам треба бути єдиною країною кожен день. Це має стати нашою національною ідеєю - навчитися жити разом у повазі заради майбутнього своєї країни. Адже ми представляємо його однаково: це успішна і процвітаюча країна, де немає війни. Країна, яка повернула своїх людей і свої території", - заявив він.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів дозволив продовжити роботу ресторанів у новорічну ніч. Вони будуть працювати до 7:00. Однак обмеження за кількістю відвідувачів у закладах залишилися незмінними.

Крім того, Кабмін продовжив дію карантину в Україні до кінця зими. Він буде діяти до 28 лютого 2021 року. При цьому з 8 січня в Україні буде жорсткий карантин.