ua en ru

Інтер - Шахтар: що треба знати про вирішальний матч Ліги чемпіонів

Інтер - Шахтар: що треба знати про вирішальний матч Ліги чемпіонів Фото: "Шахтар" - "Інтер" (shakhtar.com)

"Шахтар" провів на виїзді матч останнього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Інтера". Трансляція розпочалась о 22:00, а дивитися матч можна було на каналі "Футбол 1" та Volia Football HD1. Букмекери вважали, що більше шансів на успіх у підопічних Антоніо Конте. У попередньому турі "гірники" впевнено розібралися з "Реалом".

9 грудня 22:00
Мілан, стадіон "Сан-Сіро"

Результат матчу

Команди провели досить напружений матч з великою кількістю небезпечних атак. Під кінець гри статус кращого гравця матчу оформив Анатолій Трубін, який кілька разів рятував ворота.

"Шахтар" і в другому матчі не поступився "Інтеру", залишивши міланців на останньому місці групи В. Самі "гірники" набрали 8 очок і фінішували третіми, забезпечивши собі продовження євросезону.

Турнірні розклади перед грою

Надважливий поєдинок для "Шахтаря". Турнірна таблиця групи виглядає максимально інтригуюче та аномально, особливо як такої, яку перед стартом називали групою смерті. Саме такою має бути справжня спортивна боротьба у турнірі. Зараз абсолютно всі чотири команди можуть як посісти останнє місце, так і вийти у плей-офф.

Якщо "гірники" хочуть вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, то для цього їм потрібно перемогти в Мілані. Нічиєї буде достатньо тільки в тому випадку, якщо в паралельній зустрічі мадридський "Реал" вдома не переможе менхенгладбахську "Боруссію".

Прогноз

Згідно з прогнозами букмекерів, більше шансів на перемогу у "Інтера". На успіх команди Антоніо Конте можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,28, у той час, як перемога "Шахтаря" оцінюється в 10,00. Нічийний результат дорівнює 5,80.

Де дивитись

Поєдинок відбудеться в середу, 9 грудня, в Мілані на стадіоні "Джузеппе Меацца", більш відомому як "Сан Сіро". Початок матчу о 22:00 за київським часом. Дивитися онлайн-трансляцію можна буде на телеканалі "Футбол 1". Також зустріч донецького і міланського клубу покаже Volia Football HD1, який доступний на платформі Megogo.