ua en ru

"Барселона" розгромила "Динамо" і достроково вийшла в плей-офф Ліги чемпіонів

"Барселона" розгромила "Динамо" і достроково вийшла в плей-офф Ліги чемпіонів Фото: "Динамо" - "Барселона" (twitter.com/FCBarcelona)

"Барселона" розгромила київське "Динамо" в 4 турі групового раунду Ліги чемпіонів. Матч в Києві на НСК "Олімпійський" завершився з рахунком 4:0.

Початок матчу пройшов на зустрічних курсах, домінування жодної з команд не спостерігалося. Кияни грамотно побудували гру в обороні і навіть могли створити гостям проблеми, але от другу половину гри провалили.

Рахунок був відкритий на 52 хвилині зусиллями Дести. За 5 хвилин забив Брейтуейт, незабаром датчанин оформив дубль, реалізувавши пенальті. А вже в компенсований час крапку в матчі поставив Антуан Грізманн.

"Барселона" взяла максимум очок і за два тури до закінчення групового етапу вийшла в плей-офф турніру. Туди ж пробився і "Ювентус", який в паралельному матчі групи на своєму полі обіграв "Ференцварош" - 2:1.

"Динамо" після даної поразки позбулося навіть теоретичних шансів на вихід в 1/8 фіналу. "Біло-сині" разом з угорцями поділяють останні місця в турнірній таблиці. Тепер команди поборються за вихід в Лігу Європи.

Нагадаємо, обидві команди підійшли до поєдинку з втратами. Наставник киян Мірча Луческу через травми та коронавірус не дорахувався більше ніж десять футболістів основної обойми, а головний тренер каталонців Рональд Куман окрім травмованих Піке, Бускетса, Сержі Роберто та Фаті надав відпочинок де Йонгу та Мессі, які не приїхали до Києва.