ua en ru

Начальника департаменту Нацполіції звільнили після скандалу з порушенням карантину

Начальника департаменту Нацполіції звільнили після скандалу з порушенням карантину Фото: Іван Наумов (facebook Івана Наумова)
Автор: Олег Черныш

Начальника департаменту управління майном Національної поліції Івана Наумова звільнено після скандалу з порушенням карантину. Мова йде про роботу його сімейного комплексу відпочинку під час карантину вихідного дня.

Про це в коментарі РБК-Україна розповів заступник директора департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Ярослав Тракало.

"Пан Наумов звільнений з лав поліції з сьогоднішнього дня", - повідомив він.

Він також уточнив, що Наумов не пішов у відставку, а саме звільнений. Крім того, за фактами, які оприлюднили журналісти, розпочато службове розслідування.

Відзначимо, раніше журналісти Bihus.Info з'ясували, що його син є власником комплекс відпочинку NAVY під Києвом. У суботу, 14 листопада, під час карантину вихідного дня цей комплекс продовжував працювати і приймати клієнтів. Про порушення журналісти повідомили в поліцію.

Нагадаємо, РБК-Україна в матеріалі "Локдаун на вікенд: що влада буде робити з карантином на вихідних" писало, що експерти впевнені в необхідності введення жорсткого карантину найближчим часом.

При цьому в уряді стверджують, що локдаун в Україні може привести до краху економіки.