ua en ru

З'явилися фото і відео з місця можливої авіакатастрофи в Індонезії

З'явилися фото і відео з місця можливої авіакатастрофи в Індонезії Фото: в Індонезії міг розбитися літак Sriwijaya Air (twitter.com/flightradar24)
Автор: РБК-Украина

Після повідомлень про те, в Індонезії з радарів зник пасажирський літак, в мережі з'явилися фото з місця можливої авіакатастрофи. Повідомляється, що жителі островів в районі передбачуваного краху могли знайти уламки.

Про це повідомляє CNN Indonesia.

Повідомляється, що сьогодні в районі островів, біля яких міг розбитися Boeing, знайшли уламки, а також частини тіл. Все це виявили місцеві рибалки. Вони вийшли в море на пошуки після того, як почули вибух.

Відзначимо, дані про кількість пасажирів і членів екіпажу на борту розходяться. Деякі ЗМІ називають цифру 56 осіб, інші - 62.

Фото: імовірні уламки літака (kontan.co.id)

Офіційно влада Індонезії не підтвердила, що літак зазнав катастрофи.

На даний момент відомо, що з ним було втрачено зв'язок через кілька хвилин після зльоту. За даними сервісу FlightRadar24, він зник з радарів над Яванським морем.

Нагадаємо, до цього велика авіакатастрофа в Індонезії сталася восени 2018 року, коли розбився літак Boeing 737 MAX. Тоді загинули 189 пасажирів і членів екіпажу.