ua en ru

В Ізраїлі всі країни світу ввели в "червону зону"

В Ізраїлі всі країни світу ввели в "червону зону"

Уряд Ізраїлю оголосив всі країни світу "червоної" зони. По приїзду з них потрібно пройти двотижневе самоізоляцію або здати два негативних тесту на коронавірус.

Про це повідомляє Newsru.co.il.

З 20 грудня всі країни світу будуть вважатися небезпечними з точки зору загрози поширення коронавіруса. По прильоту з них потрібно буде пройти двотижневий карантин. Скоротити його можна буде до десяти днів двома негативними тестами на коронавірус - відразу по прильоту і через дев'ять днів.

До 26 грудня особи, що прилітають з країн, що раніше перебували в "зеленій зоні", зможуть потрапити в країну без самоізоляції, як це і було до сьогоднішнього оновлення правил.

Різні авіакомпанії обурені оновленими нормами, вважаючи, що посилені заходи призведуть до значного зменшення кількості пасажирів.

Раніше стало відомо, що уряд Великобританії вирішив ввести новий рівень карантину. Четвертий рівень буде означати фактичний локдаун для Лондона, графств Ессекс і Кент.

Також повідомлялося, що у вівторок в Швейцарії введуть посилений карантин. В країні фіксують зростання кількості випадків зараження коронавірусом.