ua en ru

"Акція від Шойгу". Родичі окупантів отримали безкоштовний проїзд на упізнання

"Акція від Шойгу". Родичі окупантів отримали безкоштовний проїзд на упізнання Фото: Сергій Шойгу (праворуч) (facebook.com/mod.mil.rus)

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило наказ російського міністра оборони Сергія Шойгу, за яким родичі ліквідованих російських окупантів отримають компенсацію проїзду на упізнання тіл.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на допис ГУР Міноборони у Facebook.

Відповідно до наказу Шойгу, родичі вбитих в Україні військовослужбовців РФ отримали можливість безкоштовно приїхати на упізнання і назад. Вочевидь, таке рішення стане новою формою заохочення.

"Двом членам сім’ї (близьким родичам) загиблого (померлого) військовослужбовця, викликаним для його впізнання, у військових комісаріатах за місцем їхнього проживання (перебування) видаються воїнські перевізні документи для проїзду від місця проживання до місця упізнання військовослужбовця і назад", – цитує наказ військова розвідка.

Тим часом на тлі втрат оточення Путіна вже поставило під сумнів його рішення вторгнутися до України. Сам він, однак, упевнений у здатності російського народу нести тягар до "національної величі".