ua en ru

Збірна України з футболу повертається зі Швейцарії

Збірна України з футболу повертається зі Швейцарії Фото: гравці збірної України (facebook.com/UkraineNationalFootballTeam)
Автор: РБК-Украина

Після зриву матчу Ліги націй через спалах коронавірусу в команді збірна України повертається зі Швейцарії. Гравці і тренерський штаб летять до аеропорту "Бориспіль".

Про це йдеться в повідомленні на сайті Української асоціації футболу.

Повідомляється, що сьогодні в першій половині дня команда виїхала двома автобусами до аеропорту Цюріха. На 14:00 по Європі було призначено виліт чартерного рейсу до Києва. Після приземлення заключний в 2020 році збір синьо-жовтих буде завершено.

"Після прибуття до Борисполя всі члени української делегації здадуть ПЛР-тести в спеціально відведеному для цього приміщенні аеропорту", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ще вночі УАФ заявляла про готовність збірної України сьогодні зіграти зі Швейцарією наявним складом. Вчорашня зустріч була скасована, оскільки команду відправили на карантин через кілька випадків COVID-19.

Детальніше про те, що буде далі, читайте в матеріалі РБК-Україна "Швейцарія - Україна: чому команді Шевченка не повинні присудити технічну поразку". Зокрема, не виключено, що результат гри визначає жеребкування, яке проводить адміністрація УЄФА.