ua en ru

ПриватБанк зупинить роботу усіх сервісів на одну ніч

ПриватБанк зупинить роботу усіх сервісів на одну ніч Фото: Приват24 (Віталій Носач, РБК-Україна)

У ніч на 11 жовтня не працюватимуть Приват24, банкомати та POS-термінали ПриватБанку

ПриватБанк у ніч на неділю, 11 жовтня, проведе планове оновлення програмного забезпечення свого процесингового центру. Роботи відбуватимуться з 00-30 до 07-30 години ранку.

Про це повідомляє прес-служба банку.

У цей період тимчасово будуть недоступні транзакції по картках, робота Приват24 для фізосіб і для бізнесу, а також мережа банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів.

За даними прес-служби банку, щороку навантаження на процесинг, тобто кількість операцій клієнтів з картками, зростає на 20%.

Роботи проводяться, щоб забезпечити надійну роботу в високий сезон купівельної активності, який починається з Дня холостяка в китайських онлайн магазинах та завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, зазначили в ПриватБанку.

Нагадаємо, Система електронних платежів Національного банку України (СЕП) з 3 серпня 2020 року запрацювала в режимі 23/7. Система доступна для проведення міжбанківських платежів 23 години на добу 7 днів на тиждень.

Відзначимо, в кінці червня державний "ПриватБанк" перерахував у державний бюджет 24,5 млрд грн дивідендів, що становить 75% чистого прибутку банку за 2019 рік.