ua en ru

Обстріл і підрив автомобіля: на Донбасі отримали поранення дев'ять військових

Обстріл і підрив автомобіля: на Донбасі отримали поранення дев'ять військових Фото: українські військові (facebook.com/pressjfo.news)
Автор: РБК-Украина

У понеділок, 1 березня, на Донбасі збройні формування Російської Федерації тричі обстріляли підрозділи українських військових. При цьому окупанти продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 в рамках Тристоронньої контактної групи.

Так, недалеко від населеного пункту Водяне бойовики вели прицільний вогонь з автоматичних гранатометів станкових, а поблизу Павлополя - ще й зі станкових протитанкових гранатометів.

На цьому ж напрямку на невідомому вибуховому пристрої підірвався військовий автомобіль. В результаті події один український військовий отримав бойове поранення, ще вісім - бойове травмування.

"Захисників оперативно доставили в лікувальний заклад, де їм надають належну медичну допомогу військові лікарі. На місці події працює керівний склад військової частини і робоча група військової служби правопорядку. Обставини з'ясовуються", - йдеться в повідомленні.

Крім того, біля Богданівки окупанти здійснили прицільний обстріл позицій ООС з автоматичного станкового та ручних протитанкових гранатометів.

На ворожі обстріли у відповідь українські військові відкривали вогонь.