ua en ru

Зеленський анонсував зміну формату послання до Ради

Зеленський анонсував зміну формату послання до Ради Фото: Володимир Зеленський (Віталій Носач/РБК-Україна)
Автор: Юлия Струк

Президент України Володимир Зеленський анонсував зміну формату послання до Верховної ради. Послання зміниться з наступного року.

Про це він сказав у ході свого виступу у парламенті.

"Час змінювати традиції. Депутатам роздавали величезний талмуд, який вони не збиралися читати, а президент не збирався виконувати. За QR-кодом, що лежить перед вами, можете завантажити все послання", - заявив глава держави.

Він розповів, як саме планують змінити формат послання.

"Шановні, я пропоную з наступного року запрошувати з кожної області України військових, медиків, вчителів, студентство, молоді родини, пенсіонерів, громадських діячів, підприємців, науковців, митців, спортсменів і звітувати про те, що зроблено, і презентувати плани на майбутнє людям, які найняли мене на роботу на 5 років", - додав президент.

Раніше джерела РБК-Україна повідомляли, що президент виступить з посланням до Ради 20 жовтня. Спочатку воно планувалося у квітні, проте у зв'язку з ситуацією з COVID-19 його було перенесено.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що жорсткий карантин в Україні буде введений при захворюваності на коронавірус у понад 9,5 тисяч випадків за добу.