ua en ru

У Зеленського відповіли Лукашенку: Україна бореться з бойовиками, а не тренує їх

У Зеленського відповіли Лукашенку: Україна бореться з бойовиками, а не тренує їх Фото: У Зеленського відреагували на заяву Лукашенка щодо підготовки бойовиків (Віталій Носач, РБК-Україна)

В Офісі президента України відреагували на слова Лукашенка щодо того, що в країні готують бойовиків проти Білорусі. Володимир Зеленський вважає відповідну заяву - безпідставною.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова прес-секретаря президента України Сергія Никифорова в ефірі каналу "Україна 24".

Наразі, уряд України спрямовує свої зусилля виключно на гарантування безпеки на території країни та повернення її суверенітету.

"Президент наголошує на тому, що Україна бореться з бойовиками, а не тренує їх, як заявив Олександр Лукашенко. Заяви Олександра Лукашенка український президент вважає безпідставними", - відзначив речник Володимира Зеленського Сергій Никифоров.

Президент України припускає думку, що відповідними заявами Лукашенко намагається відвести погляд суспільства від подій, які сьогодні відбуваються на території Білорусі.