ua en ru

Усик здобув перемогу у другому своєму бою в супертяжах

Усик здобув перемогу у другому своєму бою в супертяжах Фото: Усик - Чісора (twitter.com/matchroomboxing)

Українець переміг Чісору рішенням суддів

Український суперважковаговик Олександр Усик одноголосним рішенням суддів переміг британця Дерека Чісору. Бій відбувся в Лондоні на стадіоні "Уемблі" і тривав усі 12 раундів.

Стартові раунди першим номером працював британський боксер, завдавши супернику багато точних ударів. Однак з плином часу Чісора сповільнився, а Усик перехопив ініціативу і активно провів решту частину поєдинку. Як підсумок, перемога українця одноголосним рішенням суддів - 117-112, 115-113, 115-113.

Для Усика, який є колишнім абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, це був другий бій в хевівейті та 18 на професійному рингу.

Спочатку цей поєдинок мав відбутися в травні, проте його перенесли через пандемію коронавірусу. У наступному бою Олександр Усик повинен буде битися з чемпіоном світу у важкій вазі за версією IBF, WBA, WBO і IBO Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, британський чемпіон має намір попросити Світової боксерську організацію (WBO) про відстрочку бою з Олександром Усиком, щоб зійтися в рингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі.